Kämpetorpshallen

Svasystem har fått en beställning från Confidence att leverera AlViS till Kämpetorpshallen. AlViS är integrerat mot Notifier ID300.

Ringen Köpcentrum

Svasystem har installerat AlViS på Ringen Köpcentrum. AlViS är integrerat mot Securiton Securifire brandlarmscentral.

Sjukhus i Nederländerna

Svasystem har levererat ett alvis system till ett sjukhus i Nederländerna där vi integrerat Drägers brandlarmcentral för kontroll och övervakning.

Billerud Korsnäs Kalix

Svasystem har fått i uppdrag av Securitas att leverera AlViS till Billerud Korsnäs i Kalix

AITIK BOLIDEN

Svasystem har fått i uppdrag att leverera AlViS till gruvorna i norr. Uppdraget kommer från RWLARM och innefattar grafisk kontroll och övervakning utav PANASONIC EBL

Kontrakt med Region

Svasystem har skrivit kontrakt med en Region i Sverige för leverans av AlViS övervakningsplattformen. Kontraktet innefattar integrationer mot brandlarm, inbrottslarm, cctv, passersystem av olika fabrikat.

Kulturhuset & Stadsteatern

AlViS har installerats på Kulturhuset och Stadsteatern i Stockholm.

SFV – Gripsholms slott

TMPALARM beställde en uppgradering av befintlig AlViS plattform för integration av Notifier brandlarmsystemet som skyddar Gripsholms Slott.

Kv Trumman/Kv Vattenpasset

Svasystem har fått beställning på AlViS utav Confidence för att bygga upp vår grafiska plattform AlViS för kontroll och övervakning av deras Notifier Brandlarmsystem.

Datahallar x 3

Svasystem fick under 2018 in beställning på AlViS grafiska plattform från tre stora olika aktörer av datahallar.

Hufvudstaden

Vi är stolta att meddela att fastighetsbolaget Hufvudstaden via säkerhetsinstallatören Categori Data har valt att installera ALVIS i 25 av bolagets fastighetsbestånd i Stockholmsområdet för

Mölndals sjukhus

Västfastigheter i Västra Götalandsregionen har valt att installera ALVIS i Mölndals sjukhus för att kunna övervaka två Hedengren brandlarmcentraler samt en Eltek brandlarmcentral. Västfastigheter har sedan tidigare ALVIS

Maskinhallen

Genom säkerhetsinstallatören Categori Data har vi även fått förtroendet att leverera ALVIS till en maskinhall i Huddinge. I denna installation ansluts ALVIS till Schrack brandlarm.

Amerikansk leverantör

En annan glad nyhet är att vi ska få installera ALVIS i tre datahallar som tillhör en amerikansk leverantör. För att tillgodose vår kunds önskemål har vi

Nya Södertälje sjukhus

Vi är glada att meddela att Locum har valt att beställa ALVIS genom elinstallationsföretaget Assemblin till Nya Södertälje sjukhus. Nya Södertälje sjukhus ingår i ett upprustningsprojekt av Södertälje sjukhus,

ARX larm

Ni har väl inte missat att vi numera har en färdig drivrutin som möjliggör direkt kommunikation mellan ALVIS och ARX larm. Den nyligen utvecklade drivrutinen förenklar installationer som innefattas av ARX larm och förbättrar prestandan.

Skara kommun

Vi är även stolta att meddela att Skara kommun genom Assemblin har beställt ALVIS och ALVIS webbversion till deras nybyggda skola Viktoria skolan. I detta projekt integreras

Clas Ohlsons huvudkontor

Vi har fått förtroendet att leverera ALVIS grafiska övervakningsplattform till Clas Ohlsons huvudkontor i Insjön, Dalarna. Installationen innefattar integrering av

Huddinge sjukhus

Elektroskandia har tillsammans med elinstallatören Categori Data beställt ALVIS till Huddinge sjukhus som skall användas för att styra och övervaka över 4000 detektorer av brandlarmstillverkaren Schrack.

Stockholm stad

Stockholm stad har valt att lägga till ALVIS- webbtjänst för att få ökad tillgång till deras befintliga ALVIS installation.

Älvkarleby kommun

Älvkarleby kommun har valt att utöka sitt ALVIS- system med ytterligare två förskolor. Integreringen av ALVIS görs mot systemtyperna Siemens SPC samt Securifire.

SKYDD 2016

Snart är det dags för säkerhetsmässan SKYDD som äger rum tisdagen den 25/10 till torsdagen den 27/10 mellan klockan 9 och 17 på Älvsjömässan i Stockholm. Skyddsmässan är den största säkerhetsmässan i Norden och därmed ett ypperligt tillfälle att bekanta sig med branschen och dess aktörer.

Statens fastighetsverk

TMP Alarm och Statens Fastighetsverk lägger till ytterligare två anläggningar i sitt AlViS system. Denna gång objekt tillhörande Rosersberg och undersystemen är av fabrikat SecuriFire 2000 brandlarm.

Stadshuset i Stockholm

Finlarm har fått det eminenta uppdraget att leverera en grafiskövervakningsplattform till vårt kända landmärke Stadshuset. Valet av plattform föll på AlViS som kommer kontrollera, styra och övervaka Stadhusets brandlarmanläggning från Pelco FXNet.

Sahlgrenska universitetssjukhuset

Elektroskandia har tillsammans med Imtech sålt in ALVIS grafiska övervakning till Västfastigheter i Västra götalandsregionen.

Las Vegas, här kommer vi!

Nu är det klart att vi kommer ställa ut på den årliga ISC West mässan i Las Vegas den här våren, något som vi är mycket stolta över.

Pema Vakt

Elektroskandia har sålt in ALVIS grafiskalösning, den här gången till övervakningsföretaget Pema Vakt i syfte att underlätta kontroll och övervakning av deras två bergrum belägna i Sundsvall.

Älvkarleby Kommun

Elektroskandia har tillsammans med JT Security fått i uppdrag att ansvara för säkerheten i tre fastigheter som tillhör Älvkaleby kommun.

Nytt projekt med Fortum

Elektroskandia har sålt in ALVIS mjukvarulösning till säkerhetsföretaget Confidence som fått i uppdrag att säkra upp en kraftverksstation åt Ellevio.

Norrporten

Fastighetsbolaget Norrporten hyr ut en anläggning till Lantmäteriet i Gävle, för att kunna säkerställa en god och modern brandlarmanläggning anlitade de JT Security och Elektroskandia.

Statens fastighetsverk

Statens Fastighetsverk gav TMP Alarm uppdraget att hitta ett brandlarmsystem för den anrika fastigheten Confidencen, Sveriges äldsta bevarade rokokoteater.

Integreringar

Vår samarbetspartner Spirits ingenjörer arbetar ständigt med att utveckla och uppdatera mjukvaruprogrammet AlViS.

Kriminalvården

Svasystem levererar AlViS till Kriminalvården!

Vattenfall

Svasystem levererar AlViS till Vattenfall Eldistribution via Goodtech.

Fortum

Svasystem deliver AlViS to Fortum Heat division via Goodtech

IKEA LTP

Svasystem har fått in ännu ett IKEA varuhus. Denna gång genom LTP som fått i uppdrag att sätta nytt brandlarm av fabrikat Eltek.

IKEA

JTSecurity har fått i uppdrag av IKEA i Gävle att modernisera deras brandlarmsanläggning till senaste tekniken i form av Securitons Securifire central.